RİZE ÇAYELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN başkanlığında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı Şube Müdürleri ve ilçemizdeki tüm okul/kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN toplantının hayırlı olması dilekleriyle toplantıyı açtı. Ülke olarak olağan dışı bir sürecin yaşandığına dikkat çekti. Bu süreçte Bakanlığımızın tüm birimleriyle Covid 19 salgınıyla mücadele ettiğini, belirtti.

Özellikle geçen Şubat ayından sonra salgına bağlı olarak gerçekleştiremediğimiz yüz yüze eğitimin doğal sonucu olarak ortaya çıkan telafi eğitimi programı ile önümüzdeki yıl eğitim öğretimin sürecinin ve stratejisinin ne şekilde sürdürüleceğini dair değerlendirmeler yapıldı.

Okullarımızın hayata geçireceği çalışma planları kapsamında EBA Canlı Ders uygulamaları ile bu dönemde uygulanacak uzaktan eğitim erişim araç, yöntem ve metotları üzerinde duruldu.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN salgın döneminde alınacak tedbirlerin çok titizlikle ele alınıp uygulanması gerektiğine vurgu yaptı. Özellikle öğrencilerimizi hiçbir şekilde riske atmadan bu dönemi sağlıklı bir şekilde nasıl atlatmamız gerektiği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerimizi sağlıklı bir şekilde bu sürece dâhil etmek için yapılacak çalışmalara değinildi.

EBA Canlı Ders Uygulamaları ile diğer uzaktan eğitim araçlarının öğretmenlerimizce etkin şekilde kullanma becerilerinin nasıl gerçekleştirileceği konusu, bütün katılımcıların görüşleriyle enine boyuna değerlendirildi.

Şube müdürleri de kendi alanları ile ilgili tereddütte düşülen konularla ilgili  okul kurum müdürlerine  bilgilendirmelerde bulundu. Hüseyin ŞAHİN toplantı sonunda bu meşakkatli süreçte görev alan  tüm arkadaşlara teşekkür etti ve kendilerine başarılar diledi ...

01-09-202001-09-202001-09-202001-09-202001-09-2020

Çayeli Kaymakamlık Binası Kat 2 ÇAYELİ / RİZE - 0 464 532 41 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.